Disclaimer

Deze website is een privé initiatief waarbij is samengewerkt met de afdeling Paramotorvliegen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL). Hiervoor is geen vergoeding gevraagd of ontvangen. Het doel is de opleiding tot paramotorvlieger toegankelijker te maken en vindbaarheid van informatie voor de paramotorvliegsporter te vergroten.

De informatie op deze website is samengesteld met behulp van een grote groep Paramotorvliegers. Ondanks dat wij de informatie zo zorgvuldig mogelijk hebben samengesteld, kan het zijn dat er ergens fouten zijn ontstaan. Daarom is het gebruik van de informatie op deze website en de toepassing ervan in de paramotorvliegsport geheel voor eigen risico.

Door gebruik te maken van de website www.paramotoropleiding.nl stemt de gebruiker ermee in dat de maker van deze website niet aansprakelijk gesteld kan worden voor schade die uit het gebruik van (of in enig opzich verband houd met) deze website voortvloeit.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Paramotoropleiding.nl de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, wijzigen, distribueren, verspreiden, ‘reverse enigneeren’, te decompileren of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.